€ 309.000 k.k.
€ 309.000,- k.k.

Bredaweg 60 , Almere

In Almere Stedenwijk bieden wij deze ruime tussenwoning met 4 slaapkamers (5e slaapkamer mogelijk) en eigen oprit aan!

Stedenwijk ligt centraal gelegen in Almere tussen Muziekwijk en het centrum van Almere in. Via de Stedendreef ben je binnen een aantal minuten in het stadshart van Almere met diverse winkels en restaurants of het station van Muziekwijk of het centrum. De uitvalswegen en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten bereikbaar.

INDELING.
Begane grond:
Entree/hal met meterkast en toegang tot de woonkamer met open keuken. De keuken betreft een standaard keukenblok zonder inbouwapparatuur. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de tussenhal met het separate toilet, trapopgang en toegang tot de achtertuin. In de achtertuin is een stenen berging aanwezig.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers van diverse afmetingen en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en het tweede toilet.

Tweede verdieping:
Voorzolder met toegang tot de vierde slaapkamer met wastafel. Op deze verdieping is eenvoudig een vijfde slaapkamer te realiseren.

ALGEMEEN:
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Asbestclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 309.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 28 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1982
Indeling
Oppervlakte 118 m2
Inhoud 355 m3
Aantal kamers 5

Reageer op woning: Bredaweg 60 Almere Almere-Stad