€ 230.000 k.k.
  • Bellen
€ 230.000,- k.k.

Boedapeststraat 10 , Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

In Almere Buiten bieden wij een ruime tussenwoning aan!

In de directe omgeving bevinden zich o.a. diverse winkels en scholen. Het centrum van Almere Buiten is op loopafstand van de woning. De uitvalswegen en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten bereikbaar.

INDELING.
Begane grond:
Entree met meterkast, trapopgang en toegang tot de woonkamer met open keuken. De keuken betreft een standaard keukenblok zonder inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer komt u in de hal aan de achterzijde van de woning met een separaat toilet en toegang tot de tuin op het noordoosten. In de tuin is een vrijstaande stenen berging aanwezig.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers van diverse afmetingen en de badkamer. De badkamer is voorzien van een tweede toilet, wastafel, douche en wasmachine aansluiting.

ALGEMEEN:
- Bouwjaar circa 1986;
- Energielabel B;
- Oplevering dit jaar (2020)
- Asbestclausule van toepassing;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 230.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 28 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1986
Indeling
Oppervlakte 94 m2
Inhoud 297 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Boedapeststraat 10 Almere Almere-Buiten

Bellen