€ 255.000 k.k.
€ 255.000,- k.k.

Berlijnstraat 82 , Almere

** Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Op zoek naar een appartement op loopafstand van het centrum van Almere Buiten? Dan is dit appartement wellicht iets voor jou!

Dit appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, een balkon op het zuidoosten en een eigen berging.

Omgeving:
Het appartementencomplex ligt op een gunstige locatie in Almere Buiten op loopafstand van o.a. Doemere, supermarkten, restaurants en het NS-station met directe treinverbindingen richting Amsterdam en Lelystad. De uitvalswegen (A6 en A27) en recreatievoorzieningen, waaronder de Oostvaardersplassen, zijn binnen een paar minuten te bereiken.

Indeling:
Begane grond:
Entree met brievenbussen, trapopgang en toegang tot eigen berging.

Tweede verdieping:
Entree/hal met meterkast en toegang tot de ruime woonkamer met open keuken. De keuken betreft een standaard keukenblok zonder inbouwapparatuur. Via de tussenhal zijn de badkamer en de twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer met een balkon, te bereiken. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. Het tweede balkon, gelegen op het zuidoosten, is toegankelijk vanuit de woonkamer.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1986;
- Balkon op het zuidoosten;
- Woonoppervlakte circa 81 m2 conform NEN2580;
- Servicekosten circa € 123,00 per maand;
- Vaste projectnotaris: Trip Notarissen.

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haarhoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- In overleg per direct beschikbaar.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 255.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 8 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1986
Indeling
Oppervlakte 81 m2
Inhoud 257 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Berlijnstraat 82 Almere Almere-Buiten