€ 210.000 k.k.
  • Bellen
€ 210.000,- k.k.

Berlijnstraat 106 , Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

In Almere Buiten bieden wij een 3-kamer appartement aan!

In de directe omgeving bevinden zich o.a. diverse winkels en scholen. Het centrum van Almere Buiten is op loopafstand van het appartementencomplex. De uitvalswegen en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten bereikbaar.

INDELING

Begane grond:
Algemene entree, brievenbussen, trap en eigen berging.

Tweede verdieping:
Hal met meterkast en toegang tot de woonkamer met eenvoudig keukenblok. De twee slaapkamers beschikken over inbouwkasten. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon.

Algemeen:
- Bouwjaar circa 1986;
- Energielabel C;
- Asbestclausule van toepassing;
- Servicekosten circa € 120,00 per maand;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Oplevering dit jaar (2020);
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 210.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 21 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1986
Indeling
Oppervlakte 81 m2
Inhoud 257 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Berlijnstraat 106 Almere

Bellen