€ 500.000 k.k.
€ 500.000,- k.k.

Balderstraat 21 , Almere

In Almere Poort bieden wij deze ruime hoekwoning met 4 ruime slaapkamers en 2 badkamers aan!

De woning ligt in het Homeruskwartier. In de directe omgeving bevinden zich o.a. diverse winkels en scholen. Het centrum van Almere is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De bushalte ligt op loopafstand van de woning. De uitvalswegen en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten bereikbaar.

INDELING.
Begane grond:
Hal met meterkast, toilet met fonteintje, trapopgang en toegang tot de tuingerichte woonkamer. De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De tuin is bereikbaar middels de openslaande deuren en is gelegen op het noordoosten waar je ’s morgens heerlijk kunt genieten van de zon. In de tuin is een houten berging aanwezig.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de twee slaapkamers van diverse afmetingen, een opbergkast en de badkamer. De eerste badkamer is voorzien van een douche, wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot de twee slaapkamers van diverse afmetingen, een opbergkast met mechanische ventilatie unit en de tweede badkamer. De tweede badkamer is voorzien van een douche en wastafel.

ALGEMEEN:
- Bouwjaar 2011;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- LET OP! Nader in te meten perceeloppervlakte voor rekening van verkoper;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 500.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 48 dagen
Bouw
Type Hoekwoning
Bouwjaar 2011
Indeling
Oppervlakte 135 m2
Inhoud 476 m3
Aantal kamers 5

Reageer op woning: Balderstraat 21 Almere Almere-Poort