€ 249.000 k.k.
  • Bellen
€ 249.000,- k.k.

Artemissingel 235 , Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

In Almere Poort bieden wij een modern 3-kamer appartement aan!

Het appartementencomplex ligt in het Homeruskwartier in Almere Poort. In de directe omgeving bevinden zich o.a. diverse winkels en scholen. Wilt u gebruikmaken van het openbaar vervoer? Het treinstation en de bushalte liggen op loop- fietsafstand. De bushalte bevindt zich letterlijk om de hoek.

INDELING.
Begane grond:
Algemene entree, brievenbussen, trappenhuis, lift en eigen berging.

Derde verdieping:
Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de inpandige berging/bijkeuken met wasmachine aansluiting. Via de tussenhal bereikt u de twee slaapkamers van diverse afmetingen, het separate toilet en de badkamer. De badkamer beschikt over een douche en wastafel.

Algemeen:
- Bouwjaar 2011;
- Energielabel A;
- Servicekosten circa € 130,00 per maand
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 249.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 8 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2011
Indeling
Oppervlakte 66 m2
Inhoud 215 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Artemissingel 235 Almere

Bellen