€ 1.075
  • Bellen
€ 1075,-

Blokzijlpark 34, Amersfoort

Bellen

In de wijk Vathorst bieden wij u dit bijzondere 4-kamerappartement aan. Het appartement beschikt over een royale woonkamer, nette keuken met inbouwapparatuur en heeft u een eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw.

Ook de locatie is top! Vathorst is een jonge wijk met een modern winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen, het NS station en een bibliotheek. De snelwegen A28 en A1 zijn eenvoudig te bereiken.


1e verdieping
Entree, hal met meterkast en inpandige berging met wasmachineaansluiting. Ruime woonkamer met veel lichtinval door de vele ramen. Halfopen keuken voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasmachine. De luxe badkamer is ingedeeld met een douche, toilet en een wastafel. Separaat toilet met fontein. Ruime slaapkamer, voorzien van een nette laminaatvloer.

Begane grond
Mooie ruimte voor de master bedroom of kantoor-/ werkruimte met toegang naar de algemene binnentuin.


Bijzonderheden:
• Eigen berging en parkeerplaats in de onderbouw.
• Huismeester aanwezig.
• Het appartement is voorzien van een nette laminaatvloer
• Woonoppervlakte ca. 137 m².
• Minimale huurperiode 1 jaar.
• Voorbehoud gunning verhuurder.
• Geen woningdelers.
• Garantstelling door derden behoord niet tot de mogelijkheid.
• Direct beschikbaar.


Huurprijs: € 1.075,00 per maand incl. parkeerplaats
Servicekosten: ca. € 55,86 per maand


Gezamenlijk bruto inkomen: bruto jaarsalaris is minimaal 45 keer de kale huurprijs (€ 48.375,-). Bonussen, 13e maand, vakantiegeld en andere toelagen – mits aantoonbaar – mogen worden meegerekend bij het inkomen.

Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt eenmalig € 10,50 ten behoeve van een naamplaatje en € 75,00 administratiekosten in rekening gebracht.

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.


Inschrijven is mogelijk voor open huis kandidaten tot en met maandag 15 juli. Alleen volledige documenten worden in ontvangst genomen. De acceptatieprocedure en inschrijfformulier zijn te downloaden op de website van Woonvast Makelaars.

Bent u niet op het open huis aanwezig geweest, dan noteren wij u graag op de reservelijst.

Overdracht
Vraagprijs € 1.075 huurprijs
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 12 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2010
Indeling
Oppervlakte 137 m2
Inhoud 440 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Blokzijlpark 34 Amersfoort Vathorst-De Laak

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Vathorst-De Laak

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amersfoort Vathorst-De Laak? Amersfoort Vathorst-De Laak is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amersfoort Vathorst-De Laak ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk