€ 870
  • Bellen
€ 870,-

Parkwerf 124, Almere

Bellen

Per direct beschikbaar: eengezinswoning in het geliefde Almere Haven! De woning ligt aan een voor auto's onbereikbare straat. Dat maakt de ligging heerlijk rustig! Lees verder voor informatie over het kijkmoment.

Indeling:
Via de hal met toilet en trapopgang komt u in de tuingerichte woonkamer met een apart af te sluiten keuken. De keuken is niet voorzien van inbouwapparatuur. Via de trap komt u op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig van diverse afmetingen. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting. De zolder is daarnaast nog voorzien van 2 slaapkamers. De woning beschikt over een ruime tuin op het zuiden. U kunt uw auto in de directe omgeving parkeren.

Het centrum van Almere Stad is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De bushalte ligt direct achter de woning op slechts 1 minuut lopen. Het centrum van Almere Haven ligt op 5 minuten loopafstand.

Toewijzing:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal € 39.150,-
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen de regio Almere/Amsterdam. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Huurovereenkomst voor minimaal een jaar.
• Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.

Wij nodigen u graag uit voor het geplande open huis op donderdag 12 december 2019 tussen 14:00 uur en 14:45 uur. Kandidaten die een sociale huurwoning achterlaten binnen de regio Almere/Amsterdam krijgen ook bij het open huis voorrang.

Wij vragen tijdens het ondertekenen van de huurovereenkomst:
• Huur (afhankelijk van ingangsdatum huurovereenkomst)
• Administratiekosten (€ 75,-)

Overdracht
Vraagprijs € 870
Beschikbaarheid te huur
Aangeboden sinds 13 dagen
Bouw
Type Eindwoning
Bouwjaar 1978
Indeling
Oppervlakte 112 m2
Inhoud 300 m3
Aantal kamers 6

Reageer op woning: Parkwerf 124 Almere Almere-Haven

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Haven

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Haven? Almere Almere-Haven is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Haven ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk