€ 950
  • Bellen
€ 950,-

Luxemburgstraat 30, Almere

Bellen

Per direct beschikbaar: ruime hoekwoning in Almere Poort.

Indeling:
Via de hal met toilet en trapopgang komt u in de woonkamer met open keuken. De tuin is gelegen op het oosten. De berging in de tuin biedt ruimte voor enkele fietsen of tuingereedschap. Uw auto kunt u parkeren naast deze externe berging. Via de vaste trap komt u op de eerste verdieping met drie slaapkamers van diverse afmetingen en de badkamer. De badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafel. De tweede verdieping biedt een lichte en ruime vierde slaapkamer.

Almere Poort is een ideaal gebied, nabij veel groen en water. Dit vrij nieuwe stadsdeel kent zowel koopwoningen als huurwoningen. Tevens is er veel ruimte voor eigen bouw. Het gebied is daarmee zeer divers en levendig. Almere Poort heeft een eigen centrum met een supermarkt en diverse eetgelegenheden. Ook heeft Almere Poort een eigen NS station. Almere Stad is prima bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. In het centrum van Almere Stad zijn zeer veel modewinkels, een bioscoop, een bibliotheek, gezellige restaurants en uitgaansgelegenheden.

Wij nodigen u graag uit voor het open huis op donderdag 18 juli 2019 van 15.00 - 16.00 uur!

Toewijzing:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal € 42.750 en maximaal € 55.000. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen de regio Almere/Amsterdam. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor. Laat u een sociale huurwoning achter buiten de regio Almere/Amsterdam dan krijgt u geen voorrang.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Huurovereenkomst voor minimaal een jaar.
• Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.

Wij vragen tijdens het ondertekenen van de huurovereenkomst:
• Huur (afhankelijk van ingangsdatum huurovereenkomst)
• Administratiekosten (€ 75,-)

Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Heeft u belangstelling? Wij horen het graag.

Overdracht
Vraagprijs € 950 exclusief servicekosten
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar
Indeling
Oppervlakte 110 m2
Inhoud 280 m3
Aantal kamers 5

Reageer op woning: Luxemburgstraat 30 Almere Almere-Poort

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Poort

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Poort? Almere Almere-Poort is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Poort ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk