€ 962 per maand
€ 962,- per maand

De Regentesse 132 , Huizen

**VOORRANG INDIEN JE EEN SOCIALE HUURWONING ACHTERLAAT**
**LET OP 55+ COMPLEX**

Via de website BEN OP ZOEK kunt je reageren op deze woning tot vrijdag 12 augustus 8:00 uur. Hiervoor maak je een Qii huurpaspoort aan.

De Regentesse 132 in Huizen

Het betreft een senioren complex met leeftijdsnorm (55+).

Het appartement (derde etage) is gunstig gelegen tegenover winkelcentrum "De Oostermeent" en in de nabijheid van een park, openbaar vervoer en uitvalswegen en heeft een fraai uitzicht over de binnentuin van het complex. De woning beschikt over een parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder alsmede een separate berging.

Centrale entree met trappenhuis en twee liften. U loopt via de overdekte en afgesloten galerij naar het appartement.

Indeling appartement:
Entree, hal met meterkast en toiletruimte. Woon-/eetkamer met toegang tot het balkon met uitzicht over de binnentuin, open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Twee (2) in grootte variërende slaapkamers aan de voor- en achterzijde van het complex, badkamer voorzien van douche en wastafel, berging met C.V. en MV-opstelling en wasmachine-aansluiting.
Onder het gebouw bevinden zich de parkeerplaats en de berging.

De Jonkvrouw is een toonbeeld van comfort en gemak binnen het woonplan de Regentesse. De hoogte van het aan de Monnickskamp gelegen langgerekte gebouw loopt op van vier naar zeven verdiepingen.
De servicekosten bedragen circa € 77,- per maand. In de servicekosten zit het water en onderhoud van de algemene ruimtes van het complex. Het betreft een zeer verzorgde vereniging.

Bijzonderheden:
• Het betreft een senioren complex met leeftijdsnorm (55+).
• Bouwjaar circa 2008.
• Luxe keuken voorzien van vaatwasser en oven.
• Tegenover winkelcentrum.
• Dichtbij openbaar vervoer.
• Grondoppervlakte is 95 m2.
• Minimale huurperiode 1 jaar.
• Voorbehoud gunning verhuurder.
• Geen woningdelers.
• Garantstelling door derden is niet mogelijk.
• Direct beschikbaar.
• Het betreft een kale huurwoning, huurder dient zelf zorg te dragen voor vloer- en wandafwerking.
• De huurprijs is exclusief servicekosten van € 77,18 per maand.
Sluitingsdatum: maandag 8 augustus 2022 om 8:00 uur

Deze woningen verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal 45x de huur (€ 41.431,50 en maximaal € 57.000,). Dit is inclusief vakantiegeld en eventueel vaste toeslagen. Laat je een sociale huurwoning achter van de Alliantie? Dan stellen wij geen maximale inkomensnorm.
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Middensegment/vrije sector huurwoning:
De Alliantie vindt het belangrijk dat iedereen een passende woning heeft. Daarom biedt De Alliantie middensegment en vrijesectorhuurwoningen. Middensegment woningen zijn vrije sector huurwoningen met een huur onder de markthuur. Deze woningen worden verhuurd aan huishoudens met een bruto jaarinkomen tot maximaal € 57.000,- en aan doorstromers: huishoudens die een sociale huurwoning van de Alliantie achterlaten. Huurders met een middensegmentcontract krijgen elk jaar een inkomensafhankelijke huuraanpassing. De Alliantie vraagt dan om gegevens over het jaarinkomen en het huishouden aan te leveren voor de inkomenstoets: we kijken dan hoe hoog de huur gaat worden. Op 1 juli gaat de vastgestelde huuraanpassing in.

Huurperiode:
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn. De Alliantie bepaalt de ingangsdatum van de huur: deze zal over het algemeen niet later ingaan dan een week na de toewijzing/bezichtiging.

Via de website www.benopzoek.nl kun je reageren op de betreffende woning. Je kunt reageren door een Qii huurpaspoort aan te maken. De Alliantie kijkt na einde inschrijfdatum welke kandidaten in aanmerking komen voor een bezichtiging. Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien je binnen de selectie valt, nemen wij contact met je op.

Deze aanmelding is met zorg samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Overdracht
Huurprijs € 962 per maand
Servicekosten € 77 per maand
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 7 dagen
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 2008
Indeling
Oppervlakte 95 m2
Inhoud 247 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: De Regentesse 132 Huizen Huizermaat West & Zuid