€ 844 per maand
€ 844,- per maand

De Dennen 23 , Bussum

**VOORRANG INDIEN U EEN SOCIALE HUURWONING ACHTERLAAT**

Ruime tussen woning in Bussum!

Bussum beschikt over een gevarieerd winkelaanbod en vele gezellige restaurants en terrassen. Ook voor basis- en middelbaar onderwijs alsmede sportclubs kunt u kiezen uit vele mogelijkheden. Rondom Bussum vindt u een schitterend buiten gebied met bossen en heiden. Er zijn twee treinstations; binnen ca. 20 minuten staat u in hartje Amsterdam of Utrecht. De grote steden zijn tevens met het eigen vervoer snel en goed bereikbaar.

Indeling:
Entree op de begane grond. Hal welke toegang geeft tot de ruime woonkamer. Ruime tuin met schuurtje. Keuken welke is voorzien van standaard keukenblok en aansluiting voor de afwasmachine. Separaat toilet. Via de vaste trap gaat u naar de eerste verdieping. Hier vindt u drie slaapkamers en de badkamer welke is voorzien van wastafel en douche. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een elektrische zonwering. Een verdieping hoger heeft u een ruime zolder kamer welke eveneens kan gebruikt worden als slaapkamer met dakkapel. Op de overloop van de zolder zit de aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden:
• Per direct beschikbaar;
• 3 slaapkamers;
• Gebruiksoppervlakte van circa 105;
• Eengezinswoning;
• Ruime tuin voor en achter;
• Goede bereikbaarheid zowel openbaar vervoer als eigen vervoer;
• Het betreft een kale huurwoning, huurder dient zelf zorg te dragen voor vloer- en wandafwerking;
• Maximaal 2 woningdelers;
• De Alliantie vraagt eenmalig € 75,- administratiekosten;
• Huurprijs is exclusief servicekosten.
- Servicekosten: € 3,01 per maand

Sluitingsdatum: 27 juni 2022 om 08:00.

Inkomenseis:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto SV loon jaarinkomen van minimaal 45x de huur (€ 37.978,-) en maximaal € 57.000,-. Dit is inclusief vakantiegeld en eventueel vaste toeslagen.
• Afhankelijk van de gegevens of situatie kan er door De Alliantie een waarborgsom worden gevraagd.

Middensegment/vrije sector huurwoning:
De Alliantie vindt het belangrijk dat iedereen een passende woning heeft. Daarom biedt De Alliantie middensegment en vrijesectorhuurwoningen. Middensegment woningen zijn vrije sector huurwoningen met een huur onder de markthuur. Deze woningen worden verhuurd aan huishoudens met een bruto jaarinkomen tot € 57.000,- en aan doorstromers: huishoudens die een sociale huurwoning van de Alliantie achterlaten. Huurders met een middensegmentcontract krijgen elk jaar een inkomensafhankelijke huuraanpassing. De Alliantie vraagt dan om gegevens over het jaarinkomen en het huishouden aan te leveren voor de inkomenstoets: we kijken dan hoe hoog de huur gaat worden. Op 1 juli gaat de vastgestelde huuraanpassing in.

Huurperiode:
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn. De Alliantie bepaalt de ingangsdatum van de huur: deze zal over het algemeen niet later ingaan dan een week na de toewijzing/bezichtiging.

Toewijzing:
• De woning wordt niet verhuurd aan studenten en garantstellingen van derden worden niet geaccepteerd. De woning kan niet als pied a terre worden gehuurd, de huurder dient zich op het adres in te schrijven bij de gemeente.
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

Bent u geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en vermeldt uw email adres. Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Deze aanmelding is met zorg samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Overdracht
Huurprijs € 844 per maand
Servicekosten € 3 per maand
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 6 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1967
Indeling
Oppervlakte 105 m2
Inhoud 273 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: De Dennen 23 Bussum Centrum Bussum