€ 870 per maand
€ 870,- per maand

Blokzijlpark 82 , Amersfoort

Via de website BEN OP ZOEK kun je reageren op deze woning tot en met maandag 8 augustus 2022 08.00 uur. Hiervoor maak je een Qii huurpaspoort aan.??

Blokzijlpark 82 Amersfoort

Starters opgelet! Op zoek naar een heerlijk lichte living, twee slaapkamers en waanzinnig uitzicht? Al deze pluspunten vind je in dit appartement in Vathorst. Nabij uitvalswegen, station en winkels! Dit leuke 3-kamer appartement heeft ook nog eens een laminaatvloer. Helemaal instapklaar! Daarnaast beschikt de woning over een ruime berging en een eigen parkeerplaats, ideaal!

De indeling is als volgt:
Entree, lichte hal met meterkast, toilet met fontein. Ruime woonkamer (ca. 40m2) met veel lichtinval door de vele ramen. Halfopen keuken met electrische kookplaat en afzuigkap. Twee prima slaapkamers (resp 15 en 8m2), waarvan de grote kamer toegang heeft tot de badkamer. Moderne badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. In de hal bevindt zich een inpandige berging met de wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden
-Eigen parkeerplaats en bergingbox.
-2 prima slaapkamers.
-Minimale huurperiode 1 jaar.
-Voorbehoud gunning verhuurder.
-Geen woningdelers.
-Garantstelling door derden is niet mogelijk.
-Direct beschikbaar.

Huurprijs: € 869,96 per maand inclusief parkeerplaats
Servicekosten: € 52,43


• Deze woningen verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal 45x de huur (€ 37.979 en maximaal € 57.000,). Dit is inclusief vakantiegeld en eventueel vaste toeslagen, laat je een sociale huurwoning achter van de Alliantie? Dan stellen wij geen maximale inkomensnorm.

Middensegment/vrije sector huurwoning:
De Alliantie vindt het belangrijk dat iedereen een passende woning heeft. Daarom biedt De Alliantie middensegment en vrije sector huurwoningen. Middensegment woningen zijn vrije sector huurwoningen met een huur onder de markthuur. Deze woningen worden verhuurd aan huishoudens met een bruto jaarinkomen tot € 57.000 en aan doorstromers: huishoudens die een sociale huurwoning van de Alliantie achterlaten. Huurders met een middensegment contract krijgen elk jaar een inkomensafhankelijke huuraanpassing. De Alliantie vraagt dan om gegevens over het jaarinkomen en het huishouden aan te leveren voor de inkomenstoets: we kijken dan hoe hoog de huur gaat worden. Op 1 juli gaat de vastgestelde huuraanpassing in.


Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.


De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet per se de 1e van de maand te zijn. De Alliantie bepaalt de ingangsdatum van de huurovereenkomst: deze zal over het algemeen niet later ingaan dan een week na de toewijzing/bezichtiging.


Via de website www.benopzoek.nl kun je reageren op de betreffende woning. Je kunt reageren door een Qii huurpaspoort aan te maken. De Alliantie kijkt na einde inschrijfdatum welke kandidaten in aanmerking komen voor een bezichtiging. Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien je binnen de selectie valt, nemen wij contact met je op.

Deze aanmelding is met zorg samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.Overdracht
Huurprijs € 870 per maand
Servicekosten € 52 per maand
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 7 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2011
Indeling
Oppervlakte 98 m2
Inhoud 1 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Blokzijlpark 82 Amersfoort Vathorst