Voordelen Benopzoek

Benopzoek is een initiatief van de Alliantie. De Alliantie verkoopt en verhuurt als woningcorporatie betaalbare woningen. Op Benopzoek vind je uitsluitend het woningaanbod van de Alliantie.

Scherpe prijs

Op zoek naar een betaalbaar huis? Het aanbod op Benopzoek is scherp geprijsd. Wij verkopen en verhuren een groot aantal woningen van de Alliantie. Dit levert schaalvoordelen op. Daardoor zijn woningen op Benopzoek scherper geprijsd dan in de markt gebruikelijk is. Soms krijg je bij de Alliantie tot wel 10% korting.

Goed onderhouden

Huizen op Benopzoek zijn goed onderhouden, want wij onderhouden onze huizen preventief. Onze ervaren professionals zijn al jaren betrokken bij het onderhoud van onze huizen.

Acties en regelingen

Op een groot aantal huizen op Benopzoek zijn acties en regelingen van toepassing. Deze acties en regelingen zijn exclusief te vinden op Benopzoek. Acties en regelingen maken wonen betaalbaar voor iedereen.

Investeren in de wijk

Huizen op Benopzoek liggen in wijken waarin de Alliantie blijft investeren. Als woningcorporatie zetten wij ons in voor een leefbare wijk. Daar heb je als koper of als huurder direct profijt van. Zeker als het om de waarde van het huis gaat.